Wat ga jij doen met een eindejaar bonus

Kijk jij ook weer uit naar het einde van het jaar? Je hebt weer een heel jaar lang hard gewerkt en dit wordt ook beloond door jouw leidinggevende. Wat ga jij doen met je eindejaar bonus? Heb jij daar ook wel eens over nagedacht? Wij geven je een aantal tips!

Je huis verbouwen

Je eindejaarsbonus is vaak een leuke extra zakcentje. Je kunt dit natuurlijk uitgeven aan meerdere kleine spulletjes, maar je kunt het ook weer investeren in jouw huis. Een van deze mogelijkheden is een dakkapel. Een dakkapel heeft twee pluspunten: Je vergroot de woonruimte van jouw huis en jouw huis wordt daardoor ook meer waard! Belangrijk om een goede aannemer te vinden. Je kunt op Google zoeken naar Dakkapel Utrecht of Dakkapel Den Haag (ligt er even aan waar je woont). Je zult merken dat je Verhoef Dakramen vaak tegenkomt! Een betrouwbaar bedrijf in de buurt van Utrecht.

De tuin opnieuw laten aanleggen

Nu het einde van het jaar nadert, ga je ook alweer nadenken over de zomer. Als jij nu naar buiten kijkt, ben jij dan blij met de tuin? Als dit niet zo is, kun je de tuin opnieuw laten aanleggen of inrichten. Wat momenteel helemaal hot is? Een overkapping, een veranda of een hot tub. Waar moet jouw droomtuin aan voldoen?

Investeren en risico’s nemen

Woon jij nog thuis en zie jij je eindejaarsbonus echt als een extra? Dan zou je kunnen nadenken over investeren en risico’s nemen. Waarschijnlijk heb je al wel eens gehoord van cryptocurrency en dan in het bijzonder Bitcoin. Durf jij een risico te nemen? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.