Verf: de beste soorten die je moet gebruiken

verf

Net een nieuw huis gekocht en toe aan verven? Of wil je gewoon een kamer een complete make-over geven? Grote kans dat je dan erover nadenkt om verf te gebruiken. Behangen kan natuurlijk ook, maar verven is wel zo mooi. Zeker als je de beste soorten verf gebruikt die er zijn. In dit artikel vertellen we je meer over deze soorten. Ook leggen we je uit in welk scenario je welke soort kan gebruiken.

Jotun verf

De eerste soort is gelijk een van de toppers onder de verven. Steeds meer doe-het-zelvers, maar ook echte vakschilders gebruik maken van de Jotun verf. Het zijn producten van uitstekende kwaliteit, die je ook nog eens op een makkelijke manier zelf kunt gebruiken. Deze verfsoort is zo populair omdat het bestendig is tegen allerlei soorten weer. Als je dus op zoek bent naar de ideale verfsoort voor buiten, kan je het beste Jotun Demidekk Ultimate Helmatt gebruiken.

Trimetal verf

Misschien wel de koning onder de verven: trimetal. Met deze soort kan je eigenlijk in elke situatie wel uit de voeten. Of het nou gaat om een kinderkamer, een kelder of een buitenruimte, hiermee zit je wel snor! Deze verf kleurt namelijk niet alleen goed, de verf heeft ook een hoogglanslak die nog jaren goed blijft.

Trae Lyx

“Trae Lyx? Wat is dat voor vreemde naam?” zul je vast denken. Nou, dat dachten wij ook toen we de naam voor het eerst zagen. Maar laat je eens verbazen over de kwaliteit van deze verfsoort. Met Natural Finish, Naturel Ultra Mat en bijvoorbeeld de kleurbeits kies je namelijk voor niets minder dan de beste kwaliteit. Deze soort is vooral geschikt voor het verven van hout. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Trae Lyx Ultra Mat.

Wijzonol

Wijzonol is een van de oudste verfsoorten die er zijn. Ontwikkeld in 1916 door een Nederlands familiebedrijf, wordt het nu nog steeds dagelijks door iedereen gebruikt. Het komt tot uiting in de muurproducten, voor op de kozijnen en bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een tuinbeits.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *