Veilig op hoogte werken

Kamersteiger

Moet je werken op hoogte om bijvoorbeeld je plafond te stucen, wil je dit wel veilig kunnen doen. Een kamersteiger geeft je niet alleen de ruimte om te werken, maar is ook veilig om op te werken en eenvoudig op te bouwen en weer af te breken. Afhankelijk van de klus die gedaan moet worden, kies je een geschikt steiger om comfortabel en veilig je werkzaamheden te doen. De steiger kun je zowel op de bouwerij gebruiken als thuis in de woonkamer.

Kamersteiger

Verplaatsen van de steiger

Wanneer je een plafond moet stucen van bijvoorbeeld de woonkamer, is het wel zo handig als de kamersteiger eenvoudig te verplaatsen is. De steigers van vdsteenxxl.nl hebben zwenkwielen, zodat je de steiger eenvoudig kunt verplaatsen. Ook voor het behangen is dit gemakkelijk, op deze manier hoef je nooit te tillen. Door een scharnierend frame, vouw je de steiger eenvoudig op wanneer je klaar bent met de klus. Hierdoor is de steiger ook makkelijk en compact te vervoeren.

Een steiger voor iedere klus

Omdat je met de kamersteiger tot een hoogte van 7,5 meter werkzaamheden uit kunt voeren, is deze geschikt voor vele toepassingen. Een schilderklus op hoogte, behangen, stucen of voor het ophangen van een lamp aan het plafond in de hal. Ook in de breedte van het steiger heb je verschillende mogelijkheden, zo kun je indien nodig veilig je materialen en gereedschappen op de steiger neerleggen. Veilig werken met een steiger is de eerste vereiste bij je werkzaamheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *