Steel look schuifpuien en kozijnen van Schipper Ede stelen de show

De ‘industriële stijl’ is anno 2021 helemaal hot. Zowel in gerenoveerde gebouwen als in moderne projecten zorgen slanke steel look kozijnen en schuifpuien, deuren, leuningen en balustrades voor een stoere elegante uitstraling. Het creëren van een sterke verbinding tussen binnen- en buitenruimtes is een moderne design esthetiek die wellicht nooit uit de mode zal raken. De mooiste architectonische ontwerpen van vandaag bevatten vaak muren met ramen, schuifpuien of deuren die wijd openstaan om een naadloze ervaring te creëren tussen woonruimtes binnen en buiten.

Contact met buiten

Het naar binnen halen van de buitenlucht kan een van de meest impactvolle ontwerpbeslissingen voor een huis zijn. Het kan een huis groter en weidser laten lijken. Het zal een huis overspoelen met natuurlijk licht. Tegelijkertijd maakt het een volledig, open uitzicht op de tuin en eventueel het achterliggende landschap mogelijk.

Hoe creëer je nu een verbinding tussen binnen en buiten zonder in te boeten aan functie, stijl of thermische prestaties?

Steel look schuifpuien: een moderne oplossing voor naadloze overgangen

De moderne steel look schuifpuien van Schipper Ede bieden architecten, ontwerpers en aannemers één enkele oplossing voor de vele uitdagingen die zich voordoen wanneer je een naadloze overgang tussen binnen en buiten wilt. Schuifpuien en kozijnen van echt staal bieden één duidelijk voordeel ten opzichte van aluminium schuifpuien en kozijnen. Ze gaan langer mee. Aluminium en staal hebben veel dezelfde specificaties, waardoor het vaak een kwestie van smaak blijkt (en de diepte van je portemonnee) welke jouw voorkeur heeft. Ze zorgen allebei voor smalle montagelijnen, waardoor de hoeveelheid zichtbaar kozijn en zichtbelemmeringen afneemt. Als je echte glaswanden wilt die naar buiten openen, is dit dus een ideale oplossing.

Ruimtebesparend

Schuifpuien van steel look leveren ook een ruimtebesparend voordeel op. Met een steel look schuifpui kun je grotere deuroverspanningen realiseren zonder kostbaar onroerend goed in beslag te nemen. Openslaande of uitslaande deuren, zoals traditionele openslaande deuren, hebben een minimale ruimte nodig om de kamer in of uit te kunnen zwaaien. Dat kan de plaatsing van meubels en andere interieurelementen rond die deuropening beperken. Schuifpuien nemen deze barrière weg doordat er geen vloerruimte nodig is. Als je een schuifpui verkiest boven een draaideur, vergroot je diret de bruikbare oppervlakte van een woning of gebouw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *