SRS medilux, bestrijding tegen virussen!

SRSmedilux

De strijd tussen virussen en mensen is al jarenlang aan de gang, omdat het menselijk lichaam zo vatbaar is voor bepaalde virussen. Er zijn allerlei dingen die tegen de virussen gedaan kan worden, maar mensen blijven altijd vatbaar voor ziektes. Bijvoorbeeld het coronavirus. Nu wordt er steeds meer gebruik gemaakt van SRSmedilux, dit is een desinfectie uv-c licht apparaat. Dit apparaat heeft als werking dat het de lucht reinigt en bepaalde virussen dood, dit wordt veel gebruikt in medische ruimtes. Medische ruimtes zoals operatiekamers, hier worden de bacteriën direct gedood door middel van het uv-c licht. 

Werking

Het SRSmedilux apparaat is een compact apparaat dat lucht in een bepaalde ruimte reinigt. Dit reinigen gebeurd door een krachtige manier, namelijk door UVC-technologie. In het reinigingsapparaat zitten lampen, deze uvc lampen zijn gemaakt om bacteriën te doden. Wanneer je dit apparaat dus in een bepaalde ruimte hangt, reinigt het de lucht en dood het direct bacteriën maar ook schimmels, gisten en virussen. En dit apparaat is dus ook geschikt om het coronavirus te doden, een slim apparaat dus wat ook steeds meer gebruikt wordt.

SRSmedilux

Welke ruimtes?

De SRSmedilux apparaten worden nu dus veel in medische ruimtes neer gehangen. Ruimtes zoals operatiekamers, omdat hier natuurlijk enorm veel bacteriën rondhangen. Maar de apparaten komen in steeds meer ruimtes, vooral nu met de hele corona situatie. Het bedrijf SRSmedilux denkt dat de apparaten ook in sportscholen of wachtkamers bij de dokters kunnen hangen, zo blijft de ruimte gereinigd. Men zegt dat het een veilige manier is om het coronavirus tegen te gaan, wat ook zo is natuurlijk. Als deze apparaten om meer plekken komen te hangen, zijn steeds meer ruimtes corona vrij met minder bacteriën.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.