Schapenvachten kopen

schapenvachten

Echte schapenvachten kopen van de mensen die het gehele traject doen. Ik ben Cathy van schapenvacht24.nl. Samen met de familie verkopen wij echte schapenvachten. Welke schapenvachten hebben wij op voorraad.

 • Witte schapenvachten, dik en warm
 • Bruine schapenvachten, super dik en warm
 • Moeflon schapenvacht, super dik en warm
 • Grijze vachten, minder dik
 • Bonte schapenvachten, super dik en warm

Echte warme schapenvachten kopen

Omdat wij uitsluitend dikke schapenvachten hebben zijn deze warm en zacht. Wij staan op de markt als marktslager en verkopen rund-kalf en lamsvlees. Van al deze dieren gebruiken wij de huiden.

Omdat wij zelf slachten selecteren wij de mooiste schapenvachten. Voordat jij een schapenvacht kan kopen worden deze gereinigd en gelooid. Wij verkopen geen restafval of stukjes vachten uitsluitend echte warme schapenvachten.

Bruine schapenvachten kopen 2021-2022 trendy

Bruine schapenvachten kopen is de trend van 2021 en 2022. Nog nooit hebben wij zoveel bruine tinten van schapenvachten verkocht.

De rede is tweeërlei :

 1. Het zijn de sterkste en warmste schapenvachten
 2. Bruine schapenvachten hebben meerdere verschillende tinten bruin

Een fantastische schakering aan keuren is de bonus aanbieding van onze bruine schapenvachten. Wij verkopen uitsluitend dit soort bruine schapenvachten.

Schapenvachten voelen, zien en ruiken

Schapenvachten online kopen is altijd een afknapper. Je moet echt een schapenvacht zien en voelen. Stel je koopt online schapenvachten? Eenmaal ontvangen ben je meestal teleurgesteld omdat de schapenvachten

 1. Mogelijk niet zacht is
 2. Net te klein is
 3. Schapenvacht aan de smalle kant
 4. De kleur valt anders uit

Schapenvachten zoeken

Zoek schapenvachten uit van grote stapels en vind de juiste vacht. Je kan alleen slagen als jij je ultieme schapenvacht hebt gevonden.

Schapenvachten onderhouden

Schapenvachten kopen is leuk en het onderhouden van schapenhuiden is niet moeilijk. Je mag een vacht met een stofzuiger zuigen. Ook het uithangen in de mist os sneeuw kan geen kwaad.

Laat daarna de schapenvacht drogen kam de vacht met een grove hondenborstel. Het hoeft helemaal geen dure borstel te zijn.

Schapenvachten schoonmaken

Schapenvacht gekocht maar na een tijdje heb je vlekken? Gebruik uitsluitend groene zeep en een vochtig doekje.

Nooit schapenvachten in de droger of wasmachine stoppen.

Maak afspraak met Cathy van schapenvacht24.nl

Schapenvachten kopen? Bel Cathy de marktslager voor een afspraak in de Schapenschuur te Elst. Adres Schoolweg 82, 3921CG Elst (U). Gemeente Rhenen. Telefoon: 06-45754325.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *