Profielfrees

Een profielfrees kan een soort verwerkingshandvat zijn, dat gewoonlijk wordt gebruikt om de verticale of hellende oppervlakken half af te werken of om te wikkelen, waarbij de moerassige verwerking van gebogen en concave vormen in twee of drie dimensies wordt geteld. Profielverwerking CNC opstelling kan een 2.5 spilgroepering zijn. Vooral bij omvangrijke werkstukken en machines met gecompliceerde opstellingen is de opstelling van een profielbewerking absoluut noodzakelijk.

Profielfrees processen

Vanaf het planpunt heeft het profiel een open profiel (gemaakt door gebruik te maken van lijn, buig en spline opdrachten) en een gesloten profiel (gemaakt door gebruik te maken van de cirkel, rechthoek, polygoon of andere gesloten cirkels), en een profielfrees wordt gebruikt voor het gesloten profiel. Op basis van de bewerkingsdoeleinden kan de methode worden onderverdeeld in de volgende typen Voorbewerken/semi-voorbewerken: in wezen gebruikt om het bulkweefsel te evacueren en het werkstuk ruwweg naar de ingepakte vorm te vormen Semi na bewerken: meestal ingepakt of voorbereid, geschikt voor verwerking vooraf. Inpakken: kan worden gebruikt om het uiterlijk en de eigenschappen te verbeteren, bramen en andere oppervlaktevlekken te verwijderen en de oppervlaktewrijving te beheersen. Super finishing: vaak uitgevoerd met behulp van high-speed bewerkingstechnieken. Semi na bewerken en inpakken worden voor het grootste deel gedaan na ruwe bewerking, misschien moet de resterende voorraad of materialen worden verwerkt, hogesnelheidsbewerking die vaak wordt gebruikt bij supervissen.

Selectie van profielfrees gereedschappen

De bewerkingsfrezen voor het verwerken van profielen tellen cirkelvormige instortingen en ideeën met span voor voorbewerken en semi voorbewerken, en kogelneusconclusies die worden gebruikt voor na bewerken en super na bewerken. Selecteer het juiste apparaat voor elke voorbereiding van de profielverwerking. Onaangename instortvoorzieningen hebben een hoge degelijkheid, een gemiddelde snijdiepte en een hoge efficiëntie. Kogelneus index eerbaar heeft een normale degelijkheid en een gemiddelde snijdiepte. Kogelneus verwisselbare kop heeft normale stabiliteit en weinig snijdiepte. En kogelneus, sterk carbide, heeft een goede degelijkheid en een kleine snijdiepte. Frezen voor voorbewerken en semi voorbewerken: cirkelvormige instortingen en ideeën met radius Frezen voor inpakken en super na bewerken: kogelneusconclusieproces en concept met span

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *