Populair in het interieur in 2021

houten vloer kopen

Woontrends komen en gaan. Heb je net een nieuwe woning aangeschaft of ben je jouw huidige interieur zat? In deze blog delen we tips om het gebied van woontrends! Natuurlijk zijn deze woontrends niet voor iedereen. Het is altijd belangrijk om je eigen smaak te volgen. 

Houten vloer

Een houten vloer als trend? Houten vloeren zijn toch altijd al in trek geweest? Dat klopt. De houten vloer is een blijvertje. Jaarlijks zien we deze trend weer terug komen. Momenteel erg populair: een houten vloer met een visgraatmotief. Een houten vloer vergt over het algemeen een hele investering. Op zoek naar een goedkope houten vloer? Een houten vloer in jouw woning zorgt voor (veel) meer sfeer. Houd er wel rekening mee dat een houten vloer onderhoud vraagt. Zo is het goed om de houten vloer eens in de zoveel jaar op te schuren en in de olie te zetten. Voordeel daarvan is wel dat je jouw houten vloer om de zoveel jaar een andere uitstraling kunt geven. Ga je bijvoorbeeld voor een white wash of kies je voor een donkere houten vloer? 

Zwarte stalen binnendeuren 

Tot een aantal jaar terug waren binnendeuren over het algemeen wit en vlak. Daar komt nu langzaam maar zeker verandering in! In moderne interieurs zien we de stalen zwarte deur veel terug. Deze stalen zwarte deur maakt ├ęcht een statement. In het bijzonder populair: de taatsdeur. Een taatsdeur kan beide kanten op open. Zowel naar binnen als naar buiten. 


Welke trend pas jij graag toe in jouw interieur? Laat gerust een reactie achter onderaan deze blog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *