Nieuwe keuken muren

Aan het twijfelen om de look van jouw keuken aan te passen? Met het veranderen van de muren van jouw keuken, kun je al  een heel andere uitstraling creëren. Misschien ga je voor een bourgondische look door middel van het gebruik van tegels, of neig je juist de wat modernere kant op te gaan? In dit geval raad ik je aan om voor een beton ciré keuken muur te gaan. Hieronder een paar voorbeelden waarom dit jouw keuken goed zal doen!

Steriel

Misschien is dit niet een van de eerste dingen waar je aan denkt tijdens het kiezen van een nieuwe muur in jouw keuken, maar beton ciré is hygiënischer ten opzichte van een muur die uit tegels bestaat. Dit komt doordat beton ciré geen naden bevat en hierdoor kan daar dus niets qua vuiligheid tussen komen te zitten. Minder kans op schimmel dus!

Ook is deze betonsoort erg glad, waardoor het makkelijk af te doen is met een doekje. Je hoeft dus niet bang te zijn dat bij eventueel spetteren, jij jouw muur ruïneert. Door er met een simpel doekje overheen te gaan, is jouw muur weer als nieuw. Een beton ciré muur is dus vrijwel onderhoudsvrij waardoor jij heerlijk kunt koken voor jezelf of voor anderen zonder zorgen.

Uitstraling

Met een beton ciré keuken muur zorg je voor een kalme doch unieke uitstraling. Dit komt door de aardetinten die worden gebruikt voor beton ciré, een rust uitstralen en in combinatie met de gladde afwerking creëer je een stoere look. Nog een belangrijk punt is dat mocht je de muren willen veranderen in een al bestaande keuken, dat beton ciré hier erg geschikt voor is aangezien het gemakkelijk over de meeste muren gestuct kan worden. Je hoeft dus niet heel de keuken overhoop te halen voor het aanpassen van jouw muren. Tevens, door de neutrale tinten passen dit soort muren bij bijna elk soort interieur welke je dus hetzelfde kunt houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *