Leuke set overal te gebruiken

leren plankdrager

Vaak kun je alleen een plankdrager kopen en moet je zelf nog een plank bij kopen, maar deze set van een leren plankdrager is ook verkrijgbaar inclusief een leuke plank. Zowel bij de drager als bij de plank heb je keus ook verschillende kleuren, wil je een stoer interieur mooi afwerken dan kies je voor een steigerhouten plank en stoere afwerking om de schroeven weg te werken. Wil je een losse drager dan is dit ook goed mogelijk bij leren-handgreep.nl.

leren plankdrager

Meer leren accessoires

Naast een leren plankdrager zijn er in de webshop nog meer leuke leren accessoires te koop, neem de prachtige handgrepen die je kunt gebruiken om elk kastje een compleet andere look te geven. Maar ook een leren lus om bijvoorbeeld handdoeken of andere doeken op te kunnen hangen, met de lus heb je een groot voordeel want je kunt ze overal ophangen. Van de toilet tot de slaapkamer, en ze zijn in mooie verschillende kleuren verkrijgbaar zodat ze altijd in je interieur passen.

De lengte bepaald het doel

Omdat bij de leren plankdrager zelf de lengte is te bepalen, zijn ze overal voor geschikt. Een korte lus is perfect geschikt als handgreep voor een dressoir bijvoorbeeld, een langere lus kun je gebruiken om iets in op te hangen. Op deze manier kun je combineren met de lengte, en natuurlijk ook de kleuren. Om het geheel perfect af te werken zijn er bijpassende doppen om de schroeven ook een mooi uiterlijk te geven. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *