Je raam of balkonbeglazing opfleuren

Een raam of balkonglas is natuurlijk vooral functioneel, aangezien je er door naar buiten kunt kijken. Toch kun je het wel degelijk opfleuren, net als je met de rest van je woning doet. Zo maak je de boel een stuk gezelliger. Bovendien zorg je er zo voor dat inkijk tegengegaan wordt. Hieronder vind je manieren waarop je je raam of balkonglas op kunt fleuren.

Maak je eigen raamfolie

Wil je dat er niet naar binnen gekeken kan worden door je raam of balkonglas (van Metalura)? Dan kun je ervoor kiezen raamfolie erop te plakken. Dit kun je kopen in de winkel, maar het is natuurlijk nog leuker om het zelf te maken. Op die manier zorg je ervoor dat het precies bij je interieur past. Je kunt hierbij kiezen tussen witte of transparante folie. Ook is er permanente folie verkrijgbaar of folie dat makkelijk te verwijderen is. 

Raamstickers plakken

Ook raamstickers zijn een goede manier om je raam of balkonglas te voorzien van wat gezelligheid. Ook hierbij geldt dat je makkelijk zelf je eigen raamstickers kunt laten maken. Zo passen de stickers perfect bij de rest van je woning. Je kunt zelf bepalen wat je met de stickers uit wil stralen. Is er bijvoorbeeld een bepaalde boodschap die je uit wilt dragen naar de maatschappij?

Hang planten op

Je kunt er ook voor kiezen je raam of balkon te voorzien van leuke plantjes. Hang de planten op een tactische manier op, zodat je wel nog uit het raam of door het balkonglas kunt kijken. Het is leuk om verschillende plantjes naast (of boven) elkaar te plaatsen, dit creëert een speelse uitstraling. Wellicht is het handig voor vetplantjes te gaan, zodat je niet al te vaak naar de planten om hoeft te kijken. Deze plantjes zitten vaak ook nog eens in erg schattige potjes. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *