Interieurontwerp: de zakelijke markt

Bij het woord ‘interieurontwerp’ is waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt: het ontwerpen van verschillende ruimtes in je huis. Maar openbare ruimtes en andere, niet woon-gerelateerde ruimtes moeten ook zo goed mogelijk ingericht worden, zodat ze hun verblijfsfunctie kunnen vervullen. Zo helpt CEKA Nederland de zakelijke markt bij het ontwerpen en inrichten van diens ruimtes.

Wat doet CEKA?

CEKA Nederland is een zakelijk interieuradviesbureau, dat zich bezighoudt met alles wat te maken heeft met het inrichten van zakelijke ruimtes. Van interieuradvies, via interieurontwerp tot de daadwerkelijke verwezenlijking van dat interieurontwerp en het afvoeren van het oude meubilair, CEKA Nederland doet het allemaal.

Voor wie?

CEKA helpt elk kantoor, onderwijsinstelling en zorginstelling met het inrichten van hun ruimtes. Voor kantoor gaat het om de kantoren zelf, de vergaderruimtes, lobby’s, you name it. Voor zorginstellingen houden ze zich hoofdzakelijk bezig met het ontwerpen en inrichten van de wachtruimtes. En voor onderwijsinstellingen wordt ook met gerust hart het hele gebouw onder handen genomen.

Hoe gaan ze te werk?

Een interieurontwerp komt altijd samen tot stand. Samen met de gebruikers van het kantoor, de onderwijsinstelling of de zorginstelling worden alle stappen van het interieurontwerp doorlopen. Zoals CEKA zelf ook zegt:

“Alleen in nauwe samenwerking met onze relaties kunnen we immers komen tot een interieurontwerp dat exact aansluit bij alle wensen en eisen die de gebruiker stelt aan de nieuwe werkomgeving.”.

Om tot het juiste interieurontwerp te komen, wordt er eerst een interieuradviesgesprek gevoerd, waarin alle wensen en eisen worden besproken. Ook wordt er gekeken naar de ruimtes, hoe alles bouwkundig in elkaar zit en wat er allemaal mogelijk is. Naar aanleiding van het interieuradvies kruipt de ontwerper van CEKA achter de tekentafel om dan voor het kantoor, schoolgebouw of de zorginstelling een prachtig interieurontwerp te maken, waarin rekening gehouden wordt met alle eisen, wensen en voorwaarden. Naast alle wensen, eisen en voorwaarden houdt de ontwerper ook rekening met zaken als akoestiek, ergonomisch werken en innovatie. De arbo-richtlijnen zullen uiteraard ook niet ontbreken in het interieurontwerp.

Wil jij ook een interieurontwerp door CEKA laten maken voor jouw werkomgeving? Neem dan hier contact op met CEKA Nederland om een afspraak te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *