Houten vloeren in de woonkamer én slaapkamer

Houten vloeren zijn een klassieke keuze voor woon- en slaapkamers. Ze bieden comfort en hun natuurlijke warmte en charme maken ze ook zeer aantrekkelijk vanuit het oogpunt van het ontwerp. Of uw huis nu traditioneel of modern is, nieuw of oud, houten vloeren zijn de perfecte basis voor een grote verscheidenheid aan interieurontwerpen en stijlen.

Zijn houten vloeren in uw woonkamer of slaapkamer een goed idee?

Ja, houten vloeren in de woonkamer of slaapkamer zijn altijd een goed idee. Ze zijn tijdloos, mooi en kunnen gecombineerd worden met bijna elk interieur. Zo biedt het uitgebreide assortiment houten vloeren van Bax Houthandel een verscheidenheid aan patronen en geselecteerde kleuren, van natuurlijk bruin tot wit en grijstinten. Zo vindt u de houten vloer die perfect past bij uw levensstijl en inrichtingskarakter. Comfort is ook belangrijk, want we brengen veel tijd door in de woonkamer en de slaapkamer. Daarom moet u een vloerbedekking kiezen die comfortabel en warm is onder uw voeten. Houten vloeren zijn van nature warm onder de voeten, wat vooral belangrijk is in de slaapkamer, waar je vaak op blote voeten loopt en een gevoel van comfort en warmte wilt voelen.

Houten vloeren zijn geschikt voor elke levensstijl

Of u nu een retraite wilt om te ontspannen, een kamer met een elegante of geraffineerde sfeer, of gewoon een praktische leefruimte, het assortiment houten vloeren van Bax Houthandel zal uw woonstijl aanvullen en het beste in elk interieur naar boven halen. Wat uw specifieke eisen ook zijn, hun houten vloeren combineren stijl, elegantie en duurzaamheid om elke kamer in uw huis te verbeteren.

Kan ik een parketvloer (laten) leggen in mijn woonkamer of slaapkamer?

Ja, parketvloeren zijn geschikt voor de meeste kamers in uw huis, inclusief de woonkamer en slaapkamer. De enige kamers waar houten vloeren niet worden aanbevolen zijn natte kamers, waaronder de badkamer, het toilet en de wasruimte. Er zijn twee hoofdtypen houten vloeren: massief parket en voorgelakt parket. Vooraf afgewerkt parket werd in wezen ontwikkeld om enkele van de zwakke punten van massief parket te verhelpen. Massief parket is gemaakt van een massief stuk natuurlijk hardhout, terwijl geconstrueerd parket bestaat uit meerdere lagen hout. Door de hardhouten slijtlaag is afgewerkt parket nauwelijks visueel te onderscheiden van massief parket. Dit maakt het een zeer duurzame keuze, aangezien de hoeveelheid waardevol hardhout die nodig is veel kleiner is dan voor massief houten vloeren. Het is ook budgetvriendelijker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *