Hoe je stenen behang kan combineren in huis

stenen behang

Een stenen behang is een ideale toevoeging voor een hele hoop verschillende stijlen in de woning. Het is een stijlvolle toevoeging die zowel op de achtergrond kan werken, maar die ook goed kan werken als eyecatcher in een kamer. We gaan dan ook kijken op welke manier we dit behang in de woning kunnen combineren. Op die manier kun je kiezen voor het behang en weet je precies hoe je deze het best kunt gebruiken.

stenen behang

Hoe je stenen behang kan combineren in huis

Deze soort behang kun je met een hele hoop stijlen combineren en daarom is het behang dus ook een goed idee. Dat komt omdat het behang dus op een hoop verschillende manieren gecombineerd kan worden. Allereerst kijken we bij een industrieel interieur. Een industrieel interieur kenmerkt zich namelijk door rauwe en industriƫle elementen. Hierdoor is het een ideale stijl om te combineren met het behang. We zijn een hoop materialen die dus in de industrie gebruikt wordt. Denk hierbij aan ruw hout, beton, maar dus ook aan steen en dat zit dus in het behang verwerkt. Je kunt verder bij dit interieur ook denken aan een ruwe houten tafel die goed samen gaat met het behang en wanneer we kijken naar accessoires zijn dit vaak grove accessoires die je door het huis kan plaatsen. Deze zijn ook gemaakt van grove en ruwe materialen waardoor je het goed kunt combineren met het behang.

Ander interieur die er goed bij past

Toch zijn er nog genoeg andere interieurs die goed passen bij het behang. Denk bijvoorbeeld aan een landelijk interieur. De grove stenen passen namelijk ook bij de materialen die gebruikt worden in dit interieur. Denk aan verschillende soorten hout die mooi samen gaan met de stenen en een warme en vriendelijke sfeer. De kleur van het stenen behang helpt natuurlijk ook mee. Warmere, rode stenen gaan bijvoorbeeld goed bij dit interieur terwijl een koelere tint aan de stenen er weer voor zorgt dat het beter bij een industrieel interieur past. Je kunt dus alle kanten op wanneer je voor dit behang kiest in huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *