Het effect van een nieuwe binnendeur in jouw woning

eigen woning

Bij het upgraden van een woning wordt er vaak van alles en nog wat aangepakt. Denk bijvoorbeeld aan het sauzen van de muren, het toevoegen van accessoires en het plaatsen van een nieuwe vloer. Allemaal zaken die een grote impact hebben op het interieur. Toch is er iets waar veel mensen niet aan denken. Daar gaan we het over hebben in deze blog. 

Wat heb jij recent aangepakt in jouw woning en heeft een grote impact gehad op het interieur? We zijn erg benieuwd! Laat daarom gerust een reactie achter onderaan deze blog. 

Waarom de deuren vervangen een goed idee is 

Deuren zijn erg sfeerbepalend binnen jouw woning. Strakke deuren of juist klassieke deuren, het zijn beide mooie toevoegingen aan jouw interieur. Veel mensen denk er niet aan om de binnendeuren aan te pakken en dat is erg zonde. Een jaren ‘30 huis met een standaard ‘saaie’ deur mist heel wat sfeer. Hang je hier een mooie klassieke deur in? Je woning zal nog meer de sfeer van de jaren 30 uitstralen. 


Volg je graag de laatste trends op het gebied van wonen en binnendeuren? Dan zijn taatsdeuren erg geschikt voor in jouw woning! 

Wat kost een nieuwe binnendeur? 

Een nieuwe binnendeur is bij de meeste winkels verkrijgbaar vanaf ongeveer 300 euro. Het kan best duur zijn om alle deuren in je woning in één keer te vervangen, daarom kun je dit ook in meerdere etappes aanpakken. Merken die wij aanraden? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.