Help, ik ben mijn interieur zat!

interieur zat

Woongenot is erg belangrijk. Dat is dan ook de reden dat veel mensen jaarlijks een hoop geld uitgeven aan hun interieur. Heb jij al jaren dezelfde meubels staan en is er in al die tijd nog nooit eens een wandje gesaust? Dan is het wellicht tijd om je interieur een upgrade te geven. Maar waar begin je? Zie je door de bomen het bos niet meer? In deze blog geven we je graag een aantal tips. 

Het begint met een goede vloer

Een vloer is erg sfeerbepalend voor jouw woning. We geven graag een aantal voorbeelden: 

  • Zo is een houten vloer bijvoorbeeld bijzonder geschikt wanneer je veel sfeer wil toevoegen aan jouw woning. Het liefst kies je dan voor een ‘echte’ houten vloer. Zie je dit om praktische redenen niet zitten? Dan zijn er alternatieven! Laminaat met een eiken look bijvoorbeeld. Of ga voor een pvc vloer met houtlook.
  • Houd je van modern en strak? Dan is een gietvloer wellicht dé optie voor jou! Door een gietvloer te (laten) plaatsen, krijgt je woning een stoere en industriële look. Helemaal van deze tijd!
  • De hongaarse punt of het visgraatmotief. Ga jij voor een chique look? Dan is een vloer met een ‘hongaarse punt’ motief of een visgraatmotief de keuze voor jou. 

Op zoek naar goedkoop laminaat? Neem even een kijkje bij Laminaatpark! 

Kleuren bepalen de sfeer! 

Naast een goede vloer, is het belangrijk om na te denken over het kleurgebruik in jouw woning. Een witte muur oogt rustig, maar is tegelijkertijd aan de saaie (en soms ‘klinische’ kant). Door wat kleur aan je interieur toe te voegen kun je de sfeer van jouw woning een echte boost geven! 
We hopen dat je wat hebt aan deze tips! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.