Ga voor de lange termijn met je dak

werken

Met een dak is het altijd maar de vraag hoelang de dakbedekking meegaat, vaak wordt er gezegd zeer lange tijd maar in de praktijk is dit wel anders. Na jaren van veranderende weersomstandigheden kan dit ook invloed hebben op het dak, vaak te merken aan vochtplekken in het plafond of druppels water die op de grond vallen. Wist je dat dit met dakdekker Amersfoort helemaal niet nodig is, je kunt ongeveer 50 jaar genieten van een dak wat niet lekt en bestand is tegen alle weersomstandigheden in zomer en winter.

Ongelukkige momenten

Het gebeurd altijd op momenten dat je het liever niet hebt, hartje winter met de feestdagen voor de deur. Je wilt naar bed en je dekbed is helemaal nat, weer diezelfde plek als jaren geleden die zorgt voor een lekkage. Tijd om hier voor eens en voor altijd een einde aan te maken met ECB dakbedekking waar dakdekker Amersfoort mee werkt, zonder enig onderhoud te plegen gaat deze unieke dakbedekking 50 jaar mee. Het is voor de meeste mensen dus de laatste keer dat zij het dak hoeven te vernieuwen, en dit voor een zeer voordelige prijs. 

dakdekker amersfoort

Gebruik geen oude bedekking meer

Wil je er ook vanaf om iedere tien jaar je dakbedekking te laten vervangen, kies dan voor iets anders en je bent direct veel voordeliger uit. Er wordt vaak gezegd dat dakbedekking 30 jaar meegaat, maar helaas in de praktijk is dit anders. Maak je gebruik van EBC dakbedekking kun je tot 20 jaar verzekering nemen, voordeel is ook dat dakdekker Amersfoort de dakbedekking het hele jaar door kan aanbrengen op je dak. Dit geeft al aan dat je te maken hebt met uitstekende kwaliteit dakbedekking, waar je veel langer plezier van hebt dan de traditionele dakbedekking. Voordeel is tevens dat je geen onderhoud meer hoeft te laten uitvoeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *