Druivenstruik

De grootte, vorm en het uiterlijk van een Oregon-druivenboom varieert met de variëteit. Ze worden gewoonlijk “wilde druif” genoemd en komen oorspronkelijk uit West-Australië, maar zijn nu wijdverbreid in andere delen van Australië en sommige delen van de Verenigde Staten. De meeste groeien tot een hoogte van ongeveer zes voet; sommige variëteiten kunnen echter acht of meer voet bereiken. Vorm, grootte en uiterlijk Een Oregon druivenstruik wordt over het algemeen ongeveer zes voet lang en ongeveer vijf tot acht voet breed. Meestal staan ​​ze in de volle zon tot halfschaduw. Enkele van de meest voorkomende soorten zijn: Mahonia aquifolia, Shasta-madeliefje, Rode struik, Mimosa-madeliefje, Pitango, Rogue, Witte struik en Wilde aardbei. Ze hebben allemaal lichtroze bladeren en rode, glanzende, gevederde bloemen.

Bloemen

De bloemen van deze druivenstruik trossen gewoonlijk tot vier in aantal. Ze zijn meestal groot en wit tot paars van kleur en bloeien van de lente tot de zomer. De vruchten zijn rond tot ovaal en hebben een lichte paarse tint. Sommige soorten hebben een uitgesproken smaak en worden gebruikt in augurken en jam. Veel zeedruifplanten, die in de buurt van kustgebieden worden geplant, zijn zeer productief en produceren elk jaar honderden kilo’s heerlijke jam en augurken. Vruchten De twee meest voorkomende soorten Pacifische druif zijn zoeter (donkergroen) en zuur (roodachtig van kleur). Ze worden gebruikt om jam en gelei te maken, hoewel de smaak kan worden veranderd door een zoetstof toe te voegen.

Groeiwijze

De groeiwijze van de druivenstruik is afhankelijk van hun standplaats. In kustgebieden worden ze wel een meter hoog. Sommige soorten kunnen zes voet hoog worden. De snelstgroeiende zijn degenen die een pond fruit per week produceren. In het wild produceren sommige soorten in twee jaar honderden kilo’s fruit. De langzamer groeiende planten mogen niet meer dan een half pond fruit per jaar produceren. Mogelijkheid om te gedijen Als u in een warm klimaat leeft met veel zon en regen, kunt u gemakkelijk zeedruivenplanten laten groeien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *