Dingen die je moet weten over een verstelbaar bureau

Merendeels van de Nederlandse bevolking zit meer dan 7 uur per dag. Hierdoor ontstaan veel klachten. Mensen worden minder fit, rugklachten, nekklachten en nog veel meer. Ik ga je in deze blogpost vertellen over de voor en nadelen van een elektrisch bureau.

 Voordelen

Er zijn super veel voordelen aan een elektrisch bureau en die ga ik hier voor je benoemen en beargumenteren.

Het eerste voordeel is dat je er fitter van wordt. De mens is niet bedoeld om de hele dag te zitten, je verbrandt minder calorieën en komt er van aan. Het toepassen van een verstelbaar bureau brengt dus bijna hierom alleen maar voordelen met zich mee. Natuurlijk hoef je niet de hele dag te staan maar een mindering door soms staand te werken kan geen kwaad.

Een tweede voordeel is dat ook al wanneer je zit je het bureau zo kan verstellen dat je geen gebogen rug of nek hoeft te hebben. Je kan het bureau specifiek naar jou behoeftes aanpassen waardoor het erg dynamisch is. Ook als er veel lengte verschil in huis is kan iedereen het bureau aanpassen naar zijn of haar voorkeur. Hierdoor hoef je tussen het werk door niet meer je rug uit te rekken omdat je last van je rug begint te krijgen.

 Nadeel en weerlegging

Het enige nadeel aan een elektrisch bureau is dat het soms wat prijziger kan zijn dan een normaal bureau, echter valt dit nog mee. Als je gaat kijken hoeveel zorgkosten mensen kwijt zijn omdat ze teveel gezeten hebben, investeer je eigenlijk in de gezondheid van jezelf en dit heeft natuurlijk heel veel waarde.

Samenvattend is een elektrisch bureau dus goed voor je gezondheid en kan het je in de lange termijn ook nog is geld besparen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *