Designvloeren van mflor zeer in trek

Wil je een design interieur? Dat begint niet bij de meubels maar bij het geraamte. Denk dan aan de muren maar ook zeker de vloer. Een unieke inrichting wordt voor een groot deel bepaald door de vloer. Wil jij designvloeren in huis halen? Het merk mflor is steeds populairder aan het worden.

Wat is mflor?

In essentie is mflor simpelweg een merk. Het is een merk dat bekend staat om unieke design vloeren. Designvloeren mogen opvallen en moeten vooral niet teveel lijken op andere vloeren. Daar zijn ze bij mflor heel goed in. Een vloer van dit merk is doorgaans gemaakt van pvc. Dat is een duurzaam soort kunststof dat zeer makkelijk te bewerken is. Het voordeel daarvan is dat je het kunt laten lijken op allerlei andere soorten materiaal. Denk dan bijvoorbeeld aan houten of stenen vloeren. Een echte houten of stenen vloer vraagt om veel onderhoud. Hout mag ook nog eens niet te nat worden en natuursteen kan afbreken als je er niet voorzichtig mee omgaat. Een vloer van mflor ziet er precies zo uit als deze unieke materialen maar dan zonder de nadelen.

Pvc onderhouden

Het onderhouden van een vloer van pvc is zo ongeveer het makkelijkste dat er is ten opzichte van andere vloeren. Pvc is namelijk een kunststof. Je kunt stofzuigen, dweilen en boenen zonder bang te zijn dat je er de vloer mee beschadigt. Schoonmaken hoeft overigens helemaal niet elke dag te gebeuren. Je kunt het vuil rustig een dagje laten liggen zonder bang te hoeven zijn dat het je vloeren gaat beschadigen. Zorg er wel voor dat je altijd  de vloer stofzuigt als er echt teveel vuil op komt te liggen. Dweilen is dan minder vaak nodig. Dit kun je het beste maximaal eens per week doen. Dat is voor een pvc vloer meer dan voldoende.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.