De haarden van DRU

Ben jij al een tijdje op zoek naar de juiste haard voor in je interieur? Dan raden wij jou aan om een kijkje te nemen bij het merk DRU. Dit merk bestaat al sinds 1754 en vernieuwing en kwaliteit staan bij dit merk voorop. Of je nu op zoek bent naar een houthaard of gashaard, in deze blog lichten we een aantal modellen toe. Tijd om wat sfeer aan jouw huis toe te voegen!

DRU Maestro

Deze gashaard van DRU laat jou realistische vlammen zien en daarbij is deze haard ook nog erg duurzaam. Alle Maestro gashaarden van DRU zijn voorzien van het Eco Wave systeem. Hiermee kun je tot 50 procent besparen op het gasverbruik. De Dru Maestro serie bestaat uit diverse modellen:

  • DRU Maestro 80/3 en 80/2 Eco Wave;
  • DRU Maestro 75;
  • DRU Maestro 60;
  • DRU Maestro 105/3.

DRU Metro

De DRU Metro is een inbouwgashaard. Deze serie van DRU bestaat uit twee- en driezijdige modellen, hoekhaarden, doorkijkhaarden en roomdividers. Door de zigzag-vormige brander in alle Metro gashaarden, wordt er over de volledige breedte en diepte een vol vuurbeeld gecreƫerd. Zo geniet je van een optimale vuurbeleving met het gemak van gas. De meest populaire modellen zijn:

  • DRU Metro 100XT Tunnel Eco Wave. Door deze doorkijkhaard kun je aan beide kanten genieten van het vuur.
  • DRU Metro 100XTU Eco Wave. Deze driezijdige tunnelhaard zorgt ervoor dat je van verschillende kanten kunt genieten van de vlammen.

Benieuwd welke haard bij jou past? Neem contact op met een specialist!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *