Beits voor hout aan en rondom je huis

Ben je op zoek naar de juiste beits om het hout aan en rondom je huis te beschermen tegen alle weersomstandigheden? Dan ben je bij de webshop van koopverfonline.nl aan het juiste adres. Deze webshop biedt je een ruime keuze aan specialistische verf. Veel verschillende merken worden hier aangeboden, zoals Jotun of Wijzonol. 

Jotun Demidekk

Jotun biedt voor het beschermen van hout een ultieme buitenbeits aan. De fabrikant heeft hiervoor een serie ontwikkeld. Dit is de Jotun Demidekk-serie. De Jotun Demidekk-serie is ontwikkeld in Scandinavië en speciaal gemaakt om de extreme weersomstandigheden in dit gebied te trotseren. Ook in Nederland hebben we te maken met uiteenlopende weersomstandigheden, waardoor de Jotun Demidekk beits hier ook helemaal tot zijn recht komt. Met deze duurzame beits blijft je hout jarenlang beschermd en mooi van kleur. 

Wijzonol

Naast de buitenbeits van Jotun kun je in de webshop ook beits vinden van het merk Wijzonol. Wijzonol biedt een ruime keuze van verschillende soorten beitsen aan. Zo kun je hier bijvoorbeeld terecht voor dekkend tuinbeits of voor transparant tuinbeits. Beide soorten beits zijn geschikt voor bijvoorbeeld je schuur, schutting, tuinmeubilair of je overkapping. De tuinbeits van Wijzonol is oer-Hollands en biedt dus bescherming tegen alle weertypes waar we in Nederland mee te maken hebben. De beits van Wijzonol zijn op terpentinebasis of waterbasis.

Overige merken

Ook kun je in onze webshop beits of blanke lak vinden van nog veel meer andere merken. Merken zoals Hermadix, Sikkens en Sigma bieden bijvoorbeeld ook beits aan. Neem een kijkje in de webshop voor meer informatie en het complete assortiment. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *