3x multifunctionele bijzettafels

BIjzettafel

Bijzettafels zijn fijn om te hebben, want ze zijn ideaal om kleinere voorwerpen op te zetten. Door de mooie vormen van de verschillende bijzettafels zijn deze echt een toevoeging voor de sfeer in de ruimte. Bovendien zijn deze uitermate geschikt voor gebruik als krukken in je woonkamer of eetkamer door de verschillende formaten. Je kunt de tafels heel makkelijk verplaatsen waardoor deze overal makkelijk neergezet kunnen worden. In dit artikel worden drie bijzettafels genoemd van bastiaansenwonen.nl, een woonwinkel in Breda, welke drie prachtige exemplaren hiervan in huis heeft.

Hocker fuse bijzettafel

Een bijzettafel, die valt onder de hocker fuse serie, is heel elegant en stoer doordat deze een prachtige rand kunnen hebben wanneer voor leder wordt gekozen. Door voor leder te kiezen wordt het ook aangenaam om de bijzettafel als kruk te gebruiken. Dit komt doordat de bovenkant dan door opvulling van het kussen veel zachter zal zijn dan wanneer je kiest voor stof of hout. Zij zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Het materiaal van het tafelblad, kan ook van stof en hout zijn. Het onderstel is in een kleur naar keuze te verkrijgen waardoor jij de kruk helemaal naar jouw smaak kan maken.

Kruk barrel bijzettafel

Krukken met de patroon van een ouderwetse ton, worden worden kruk barrels genoemd. Deze ronde bijzettafels zijn ook in verschillende kleuren beschikbaar (zowel blad of kussen als het onderstel). Het mooie van deze kruk is dat deze in verschillende maten te bestellen is. Hierdoor kan de kruk barrel ook gebruikt worden als extra zitplaats in bijvoorbeeld de eetkamer.

Pouf amulet bijzettafel

Wil je een bijzettafel die een speciale vorm heeft? Kijk dan of de achthoekige kruk, van de serie Pouf Amulet, wat voor jou is. De kruk heeft aan de onderkant en als deze langer is aan de bovenkant nog een schuine randen waardoor dit er gaaf uitziet. De bekleding kan je kiezen en ook de kleur van de verticale naden aan de binnenzijde kan zelfs aangepast worden. Een heel leuk bijzettafeltje dus om thuis te hebben! Woonwinkel Breda gezocht? Kijk dan op de website van bastiaansenwonen.nl voor woon- en slaapinspiratie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *